Вугільні грилі: легкість та зручність готування улюблених страв

Вугільні грилі – це пристрої, які використовуються для готування на відкритому вогні м’яса, риби, овочів або інших продуктів. Саме цей пристрій додає їм неповторний смак та аромат, а також хрустку скоринку. На відміну від мангалу грилі мають сферичну форму та ще й закриваються кришкою. Завдяки цьому страви в них томляться, тому становляться особливо соковими. 

На сайті за посиланням https://grillpoint.com.ua/grili/ugolnye-grili/ в асортименті магазину «Грілпоінт» представлені різноманітні вугільні грилі, за допомогою яких можна готувати на вулиці в будь-яку погоду, не побоюючись попадання на продукти вологи або пилу. Унікальні конструктивні особливості пристроїв забезпечують рівномірне обсмажування продуктів за мінімальний проміжок часу.

Вугільний гриль  Weber Master-Touch GBS 57 см

Вугільні грилі: чим вони приваблюють покупців

Зазначені прилади можуть працювати в автономному режимі, оскільки їм не потрібно підключення до електричної мережі. Крім того, закритий тип конструкцій дозволяє не тільки смажити на грилі, але й коптити різні продукти. До інших особливостей приладів відносять:

  1. Портативність – деякі моделі вугільних грилів оснащені колесами та ручками для зручного транспортування. Також для пікніків та відпочинку на природи виробники пропонують легкі грилі невеликого розміру, які можна перевозити в автомобілі.
  2. Зручність використання. Пристрої виготовляються з високоякісних матеріалів, які добре зберігають тепло, що дозволяє рівномірно готувати продукти, а також на протязі тривалого періоду часу утримувати температуру на необхідному рівні.
  3. Вбудовані системи вентиляції, за допомогою яких можна регулювати тепловий режим та відведення диму.
  4. Оснащеність спеціальними спеціальними системами чищення, що суттєво полегшує процес уходу за грилем.
  5. Автоматичні системи розпалювання вогню для швидкого початку процесу готування.
Вугільний гриль  Weber Performer GBS 57 см

Є у вугільних грилів і додаткові опції, наприклад гачки для зберігання інструментів, бокові столики, тощо. Алгоритм користування грилем:

  • Розпаліть вугілля. При цьому можна використовувати стартер Weber та кубики для розпалювання.
  • Надягніть захисну рукавицю і розподіліть вугілля по решітці щипцями або кочергою.
  • Встановіть решітку для грилінгу.
  • Закрийте кришку та відкрийте заслінки.
  • Прогрійте гриль 10-15 хвилин.
  • Покладіть продукти на решітку і продовжуйте обсмажування відповідно до часу, вказаного в рецепті.

Підібрати та купити вугільні грилі можна на сайті компанії «Грілпоінт». Всі представлені в каталозі товари відповідають високим стандартам якості та безпеки. При необхідності менеджери компанії надають кваліфіковані консультації та допомагають з вибором моделі. Доставка товарів здійснюється в різні міста України.